Tukang Jahit & Pereka Fesyen.
Tempahan: 012-3367825

Sunday, September 6, 2015

segmen : UPSR oh UPSR 2015

Assalamualaikum & selamat pagi,
Paginie before buat baju orang, nak update segmen kisah budak tahun nie 2015 amek UPSR. Haaaa... akak awin(panggil akak ke,yeyekkk tak biase sebab anak bongsu selalu panggil adik je), hahahaha... nak ucapkan goodluck kat korang semoge jawab soalan dengan tenang dan tenteram dan kak ayu pulak gudluck yer, heeeee... (belom kenal rapat lagi sebenarnye dengan kak ayu cute nie)
P/s: Ayu belajar mane ek?

5 comments:

Puan Wawa said...

Semoga Berjaya dlm upsr..")

Puan ImanFarizul said...

lepak minum plain water sat...

dari kdai sebelah dok follow
http://tolakbatukayu.blogspot.my/2015/09/segmen-upsr-oh-upsr-2015.html

AyuInsYiraH said...

akak lama dh abis belajar.. skrg akan keje mengajar kt sekolah hehe

TERIMA KASIH sudi join segmen ayu..jom blogwalking...

http://www.ayuinsyirah.my/2015/09/senarai-peserta-segmen-upsr-oh-upsr-2015.html

Fifi Fizah said...

salam singgah dr segmen yg sama..
http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/09/segmen-upsr-oh-upsr-2015.html

Nur Fitri said...

As'salam... saya singgah ke sini ya.. ^_^

Jemputlah baca ini seandai punya masa untuk diluangkan -- >
http://kupukupupurple.blogspot.my/2015/09/sama-sama-kita-ubah.html