Tukang Jahit & Pereka Fesyen.
Tempahan: 012-3367825

Monday, August 31, 2015

Blogwalking Hari Kebangsaan 2015 Bersama Ayuinsyirah 

Baru nak tido tadi dah ade orang blogwalking kat sini, kite bukak website dia tibe tibe dia ade buat segmen "blogwalking Hari Kebangsaan 2015 bersama ayuinsyirah". Apelagi kite pun tibe tibe tangan nie dah gatai sangat nak join benda nie, manelah tahu kot kot dapat masok majalah atau tv ke kan.....haaaaa... sebenarnye tuan punye segmen blog nie suruh tag name kawan sape ade blog, sejujurnye kite cakap kite tak pernah nampak pun kawan kite ade blog kbai haaaaaa
P//s: harap tuan punye segmen blog nie jangan gelak jangan ketawa ye kite memang suke mengarut malam2 nie, heeee

9 comments:

fifi fizah (pearl) said...

gd luck fzah dr segmnet yg sama.. :)
http://fififizahresepi.blogspot.com/2015/09/segmen-blogwalking-hari-kebangsaan-2015.html

i Love Bunga said...

SALAM...good luck dan selamat berjaya ya..jln2 blogwalking sekjap.. :)..follower ke41 d sini...

http://ilovebunga89.blogspot.com/

Mardiah Diana said...

Salam singgah blogwalking dari segmen yang sama...semoga berjaya...

http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/09/segmen-blogwalking-hari-kebangsaan-2015.html

Aisyah Sukor said...

was here
http://nuraisyahsukor.blogspot.my/2015/08/segmen-blogwalking-hari-kebangsaan-2015.html

KhoirunAnnisyak said...

jalan jalan singgah sini . nysa dari segmen yang sama :) jom ke blog nysa

http://pemilikcintahati.blogspot.my

Niena Annisa' said...

singgah dari segmen yg sma..niena follow sini :)

http://tintanienaannisa.blogspot.my/2015/09/segmen-blogwalking-hari-kebangsaan-2015.html

theyanaonly said...

hai datang dari segmen yang sama segmen blogwalking Hari Kebangsaan 2015 bersama ayuinsyirah

sini pun dah follow

- jemput baca klik sini
- jemput baca klik sini

Eintan Nurfuzie said...

Jalan Jalan sini
salam kemerdekaan..

Azhafizah Md Nor said...

Hai, baru ada masa nak berblogwalking dalam segmen yang sama..

Jom singgah kembali :)

http://www.azhafizah.com/2015/08/segmen-blogwalking-hari-kebangsaan-2015.html