Tukang Jahit & Pereka Fesyen.
Tempahan: 012-3367825

Thursday, August 6, 2015

Nama Group Whatsapp yang paling WIN !


Assalamualaikum, haaaa... dah dijanjikan siang tadi kan, malam nie udah kite tunaikan. Segmen kali nie sebenarnye nak update bloglist orang tuh tapi lupe blog dia ape, heee... jgn marah ye tuan punye blog yg update pencarian bloglist, kite lupe name blog awk tuh. Ok sebenarnye kite nak cite segmen nie "Nama Group Whatsapp yang paling WIN !" Akak nie suruh screenshot salah satu group paling rare, ok dah jumpe paling rare sangat, bagi kitelah kalo orang xtahulah, heee harap akak tuh suke na...

Ok nampak kan name group kite screenshot tulis "Cucu-Cucu Uwan Halimah" , kalo xnampak tekan je gambar tuh besarlah, heeee.... ok lepas screenshot akak tuh suruh citekan tentang group tuh, ok kite cite ek. Fokus baik2 yer...

P/s: group kami tentang macam2 contoh nak pegi holiday family lah, pe lagi, dah tuh je kena tahu, xleh lebih, nanti spupu kite bace malu kite, ok da p tido, selamat malam, heeeee bai.

P/s: maaf xsusun gambar, update pakai phone je nie, heeee
 

3 comments:

NuSaNa NoSa 91 said...

ahahahahaa~ boleh plak lupa nama blog tuan punya segmen.. aiyoyoyoo~

good luck! ^_^

Noor Najwa said...

follow sini..
muslimahsejati96.blogspot.com

Alyani Matshah said...

tq support =D